“Interferența dreptului comunitar cu dreptul național”

În data de 21 noiembrie 2019, începând cu ora 09.00, la sala “Stefan cel Mare” din Cercul Militar Național (intrarea dinspre Bulevardul Kogălniceanu), Asociația Consilierilor Juridici “Fidelis Legis”, împreună cu Direcția pentru relația cu parlamentul din Ministerul Apărării Naționale și Direcția juridic, legislație și contencios din Ministerul Afacerilor Externe organizează o masă rotundă având ca teme principale „Interferența dreptului comunitar cu dreptul național” și „Diplomația parlamentară ca mijloc de exprimare a diplomației publice”.

Vor susține prelegeri personalități cunoscute pe plan național și internațional, precum prof.univ.dr. Augustin Fuerea și lectorul univ.dr. Gabriel Mincu precum și alte personalități recunoscute din domeniul dreptului și a dplomației.

După activitate va avea loc susținerea examenului de definitivat în profesia de consilier juridic, susținut de către consilierii juridici stagiari.

Atât în pauze, precum și după încheierea mesei rotunde, se poate achita cotizația pe anul în curs, precum și pe anii anteriori.

Conducerea Asociației Consilierilor Juridici “Fidelis Legis”