ANUNŢ – Privind 3.5% din impozitul pe venit pe anul 2021

Home / ANUNŢ – Privind 3.5% din impozitul pe venit pe anul 2021

Stimați colegi,

Vă invităm să donați 3.5% din impozitul pe venit pe anul 2021 către ASOCIAȚIA CONSILIERILOR JURIDICI “FIDELIS LEGIS”, completând PUNCTUL I si  PUNCTUL II (procentul din impozit) din formularul atașat și semnând în stânga jos, la rubrica “Semnatura contribuabil”.

Declaratia 230 se poate depune personal sau expediată prin poștă, cu confirmare de primire, la registratura organului fiscal în a cărei rază teritorială contribuabilul are adresa de domiciliu, sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu (Ordinul nr. 15/2021), până la data de 25.05.2021.

În măsura în care doriti, Asociația consilierilor juridici “FIDELIS LEGIS”, poate depune/expedia declarația dvs., după primirea prealabilă a acesteia, cu condiția ca documentul să fie trimis nu mai târziu de 04.05.2021, pe adresa: ASOCIAȚIA CONSILIERILOR JURIDICI “FIDELIS LEGIS”, str. Bogota nr. 13, sector 1, București, cod 013642.

Totodată, doresc să vă informez că asociația este înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult, începând cu data de 29.05.2019, astfel încât poate primi sponsorizări.

Cu stimă,

PRODECANUL ASOCIAȚIEI CONSILIERILOR